Zondag 20 maart kaartverkoop Openluchtspel Toon d’n Dwerg

OPLOO – Toneelvereniging Doekmaroploo organiseert op zondag 20 maart een eenmalige voorverkoop van toegangskaarten voor vijf opvoeringen van het Openluchtspel Toon d’n Dwerg. Deze voorverkoop vindt plaats in de watermolen van Oploo, de locatie waar in mei dit spel wordt gespeeld.

Het avondvullende Openluchtspel Toon d’n Dwerg markeert het veertigjarig bestaan van de Oploose toneelclub, die in 1982 werd opgericht. Het draait om het levensverhaal van de herder en zwerver Toon van Els, die intussen een cultfiguur is geworden. De tekst is van Henny Lenkens, de regie is in handen van Jet Lenkens. De spelfragmenten worden omlijst met livemuziek, geschreven door Vin Baltussen.

Voorverkoop
Het spel wordt vijf keer gespeeld. De première is op vrijdag 20 mei. De overige opvoeringen zijn op zaterdag 21, zondag 22, woensdag 25 en donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag). Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur, met uitzondering van die op zondag 22 mei. Deze begint om 14.00 uur.
De voorverkoop is op 20 maart van 11.00 tot 13.00 uur in de watermolen, Watermolenstraat 2 in Oploo. De toegang tot de voorstelling bedraagt 17,50 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar kost de entree 10 euro. Bij de entree is een kop koffie/thee met Tontjeskoek inbegrepen. Na 20 maart zijn toegangskaarten uitsluitend digitaal aan te schaffen via het bestelformulier op de website www.doekmaroploo.nl. 

De voorverkoop van toegangskaarten voor het Openluchtspel Toon d’n Dwerg vindt op zondag 20 maart plaats in de monumentale watermolen in Oploo.