Zeg ja, ook Grave bij CBA! – kom op 2 oktober

Oppositiepartijen Liberaal LVC Grave, D66 Grave en VPGrave nodigen alle inwoners uit op 2 oktober in de Viersprong in Gassel, om te praten over de toekomst van Grave. Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis (CBA) zijn van plan om te fuseren. Welke gevolgen heeft dit voor de gemeente Grave? En welke keuzes zou de Graafse politiek moeten maken?

Met als prikkelende titel ‘Zeg ja, ook Grave bij CBA’ worden alle inwoners, wijk- en dorpsraden via blauwe borden in heel de gemeente uitgenodigd voor een inspirerende avond. Actuele en denkbare scenario’s voor de gemeente Grave vormen daarbij het uitgangspunt. Niet een avond voor politici maar voor de burgers.

Vertegenwoordigers van de provincie Noord Brabant, van buurgemeenten en andere ervaringsdeskundigen zijn aanwezig om hun ervaring te delen. De avond zal worden geleid door de vervangend burgemeester van Boxtel, Fons Naterop. Hij zal er nauwgezet op toezien dat de inwoners van Grave ruim gelegenheid krijgen om vragen te stellen en actief deel te nemen aan het gesprek.

Liberaal LVC Grave, D66 Grave en VPGrave nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij deze avond en indien geweest zijn of haar onder woorden te brengen, zodat er een breed beeld kan ontstaan.

De avond zal gehouden worden op woensdag 2 oktober 2019 om 20:00 uur (aanvang vanaf 19:30 uur) in de Viersprong in Gassel.