Zaterdagavond 29 oktober FADOpelos2 in Theater Myllesweerd

Het theaterseizoen van Theater Myllesweerd in Mill is in volle gang. Sinds de start begin september van het seizoen 2022 – 2023 bezochten alweer heel wat theaterliefhebbers de diverse voorstellingen. Maar er staan nog veel mooie, muzikale, humoristische en verrassende shows op het programma. Check de agenda en reserveer tijdig tickets. Dat kan zonder extra reserveringskosten direct online via de agenda op myllesweerd.nl, maar ook zijn tickets af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

FADOpelos2 – zaterdag 29 oktober – 20.15 uur

Met hun deelname aan de SBS6 TV-hit “We Want More” in de zomermaanden van 2020 weet FADOpelos2 menig muziekliefhebber te ontroeren. FADOpelos2 brengt Portugese Fado op een zeer intieme manier: zang en gitaar! In Juli 2019 brachten ze hun eerste EP ‘Bairro Alto’ uit en in 2020 volgde daarop een nieuwe EP ‘Sei de um Rio’. Op beide EP’s is ook eigen werk te horen.

Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar. FADOpelos2 is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar diep. In 2017 kwam ze in contact met de in Portugal geboren Tiago en leidde de gezamenlijke liefde voor de fado tot een innige samenwerking.

Meer weten over deze theatershow, andere shows, films en activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd? Check de diverse social mediakanalen en bezoek regelmatig www.myllesweerd.nl

Bron: Omroep Land van Cuijk

Geplaatst door: Hans Graat