Zaterdag 18 januari 2020 organiseert SIOL wederom het spectaculaire Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi

 

Dit jaar wordt in het Laco Sportcentrum in Cuijk voor de 13e keer het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi van SIOL georganiseerd. 

Howha May, als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi, geeft aan dat dit toernooi inmiddels is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in Zuid-Nederland. “Het toernooi leeft enorm, zowel bij de deelnemers als de supporters. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we al heel snel vol zaten met de inschrijvingen”. Dit jaar doen er weer 15 jeugdteams mee van 10 verschillende verenigingen, zoals Heijen, Theole, Sv de Braak, Wittenhorst, Beuningse Boys, Vianen Vooruit, Sparta’28 en Unitas ’28 en natuurlijk doet SIOL zelf ook mee. Roland Cremers, mede organisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor de teams vele malen belangrijker is dan winnen, het plezier staat voorop. Antoine Nas vult aan dat het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi een evenement is dat je gewoon mee moet maken. “Je kan dan zelf zien dat het toernooi enorm leeft bij de spelers, ouders, vrijwilligers en bezoekers, een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Vorig jaar was het gewoon volle bak tijdens de finale, alle plekken in de zaal waren bezet!”.  

 

Dit jaar is een bezoek aan het toernooi extra interessant vanwege de loterij die tijdens het toernooi georganiseerd wordt. Dankzij de geweldige inbreng van de Cuijkse ondernemers zijn er dit jaar vele mooie prijzen te winnen. Ook zal er weer een mystery guest aanwezig zijn dit jaar, wie dat is houdt de organisatie nog even geheim. Alle reden dus om zaterdag a.s. aanwezig te zijn bij het Jumbo Cuijk G-toernooi. 

 

Het toernooi begint om 12.00  uur in het Laco Sportcentrum te Cuijk. Het programma ziet er als volgt uit :

12.00 uur ontvangst teams

12.15 uur officiële opening toernooi

12.45 uur start wedstrijden 

14.00 uur Speciale Gast

14.30 uur Pauze met DJ Knoet

15.00 uur Hervatten wedstrijden

16.20 uur Halve finales

16.50 uur Finale

17.10 uur Loterij en prijsuitreiking