Workshop ‘Wat win jij met bewegen’ in Bibliotheek Boxmeer

Gezond eten, voldoende bewegen en mentaal fit blijven zijn nu extra belangrijk. Bij gezond leven werkt je afweersysteem immers het beste. In deze tijd is het van belang om goed voor je lichaam te zorgen. Regelmatig bewegen hoort daarbij. In de workshop ‘Wat win jij met bewegen’ op dinsdag 26 april in Bibliotheek Boxmeer krijg je tips van deskundigen om regelmatig te bewegen.

Bewegen houdt niet alleen je lichaam gezond, maar ook je hoofd. Beweging zorgt voor een betere concentratie en mentale gezondheid. Samen bewegen voor sociale contacten, blij worden van wandelen, keihard trainen of plastic opruimen langs de kant van de weg: het komt deze workshop allemaal aan bod. Ook leer je het belang van kracht oefeningen tijdens het bewegen voor elke leeftijd, zodat u bijvoorbeeld nu en in de toekomst zelfstandig(er) kan blijven. Tot slot worden er 2 kleinte testjes uitgevoerd en praktische handvaten gegeven om makkelijker in beweging te komen.

Deelname aan de workshop is gratis. Vooraf aanmelden in de lokale bibliotheek of via www.biblioplus.nl/agenda is noodzakelijk.

De organisatie van deze workshop is in handen van Bewegez Boxmeer, GGD Hart voor Brabant en de Stichting Doe je mee.

Workshop ‘Wat win jij met bewegen’, dinsdag 26 april, 19.30 uur Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1 (in De Weijer).
www.biblioplus.nl