Workshop ‘Beleef je zintuigen’ in Oogcafé

Op dinsdagochtend 8 november is er voor iedereen met een visusbeperking weer Oogcafé Land van Cuijk in de Cuijkse Bibliotheek. Het thema is ‘Beleef je zintuigen’.Als je slecht(er) gaat zien, heeft dat veel invloed op jouw leven en dat van je naasten. Achteruitgang van je gezichtsvermogen voelt als een groot gemis en dat is het natuurlijk ook. Je ervaart dat dagelijkse dingen moeilijker of niet meer gaan. Je zult dan geleidelijk aan ook merken dat je je andere zintuigen meer gaat gebruiken om het gemis van volledig zien te compenseren.

In het Oogcafé zijn Judocus en Marja van Hedel te gast. Zij verzorgen de  workshop ‘Beleef je zintuigen’ waarbij juist niet het zien maar het horen, ruiken, voelen en proeven centraal staan. Je zult verbaasd staan over je mogelijkheden.

Iedereen is van harte welkom. Ook als je mantelzorger, partner, vriend of vriendin bent van iemand met een visuele beperking. Deelname is gratis. Je hoeft geen lid van de bibliotheek of Oogvereniging te zijn. Het Oogcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen. Het is gezellig en je hoort altijd wel iets nieuws.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.biblioplus.nl/agenda, via w.lems@biblioplus.nl of via telefoon 0485 312566.

Oogcafé Land van Cuijk, dinsdag 8 november, start programma 10 uur, inloop vanaf half 10.

Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64 Cuijk

www.biblioplus.nl

 

Bron: De Bibliotheek Cuijk

Geplaatst door: Hans Graat