Winnares vakantie Centerparcs Omroep LVC is Hetty van Wel

De programmamakers van Omroep Land van Cuijk geven iedere week in samenwerking met ondernemers uit de regio een leuke prijs weg. Dit keer betreft het een vakantieweekendje of midweek naar keuze naar het Noord-Limburgse Centerparcs Heijderbos.

Er kwamen veel reactie’s binnen op de vraag, hoeveel kerkdorpen en steden er in het Land van Cuijk bevinden. Het juiste antwoord was één stad en 32 dorpen.
De winnaar met het snelste antwoord was de Graafse Hetty van Wel. Afgelopen weekend ontving zij uit handen van radiodeejay Martijn Tap van De Avondclub deze mooie prijs.

De nieuwe prijsvraag van de komende weken staat geheel in het teken van vaderdag (20 juni 2021). Tijdens de gepresenteerde radio uitzendingen is een muziekfragment te horen.  Als je weet wie de producer is van het nummer en dat laat weten via het whatsapp nummer 0485-381777 maak je kans op een gratis luxe ontbijtje verzorgd en beschikbaar gesteld door De Brouwketel uit Escharen.

De uitslag van deze prijsvraag is op zaterdag 19 juni in het radioprogramma De Avondclub tussen 18:00 en 19:00 uur bij Omroep Land van Cuijk.