Winnaar ‘The Tribute’ komt naar Schouwburg Cuijk

Wekenlang streden de beste tributebands van Nederland om de hoofdprijs in SBS-programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Zaterdagavond was de finale te zien met als winnaar: de Nijmeegse band ‘Queen Must Go On’. Na de zomer geeft de winnende tributeband een theatertour, met een première op zaterdag 8 oktober in Schouwburg Cuijk. De kaartverkoop is gestart.

De jury en het publiek werden zaterdagavond omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Concert met de grootste hits
Tijdens het concert in Schouwburg Cuijk neemt ‘Queen Must Go On’ het publiek mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

‘Queen Must Go On’ geeft een optreden in Schouwburg Cuijk op zaterdag 8 oktober. De kaartverkoop is gestart op schouwburgcuijk.nl