Winnaar prijsvraag Omroep LvC weer naar Sint Hubert

Geef de eerste zin door van de grootste hit van de formatie Bots uit 1976, was de radioprijsvraag bij de streekomroep.

Vaste luisteraar Astrid Nabuurs uit Sint Hubert was er weer als de kippen bij met de juiste oplossing. De prijsvraag ging dit keer over het nummer van de formatie Bots met de titel ‘Zeven Dagen Lang’ uit 1976. De band verwierf niet alleen in Nederland grote bekendheid met dit nummer, maar ook in toenmalig West- en Oost Duitsland. De weekprijs is een speciaal-bier-pakket, ter beschikking gesteld door de Graafse Bierbrouwer Ed Linnenbank van het Graafsch Genot. En heel toepasselijk was het antwoord; ‘Wat zullen we drinken, Zeven Dagen Lang…’

De nieuwe prijsvraag van deze week, met als prijs een 3 gangen diner voor 4 personen bij Familierestaurant Charlie uit Schaijk gaat over een stemfragment van een bekende Nederlandse televisie journalist. Als je denkt het goede antwoord te weten geef deze dan door via het whatsapp nummer van Omroep Land van Cuijk 0485-381777 en maak je kans op deze leuke prijs.

De uitslag van deze prijsvraag is op vrijdag 23 Juli in het radioprogramma De Avondclub van Peter & Martijn, tussen 18:00 en 19:00 uur bij Omroep Land van Cuijk.