Win Meet & Greet met Dylan Haegens op Lifestyle Festival

CUIJK – Win een Meet & Greet met Dylan Haegens op het Lifestyle Festival zaterdag 26 oktober in het Ebben Inspyrium in Cuijk. De populaire YouTuber uit Venray bezoekt van 15.00 tot 16.00 uur de Maasvalleiwonen-hal. Diezelfde middag verrast hij ook de winnaars van de Meet & Greet-actie. De gelukkigen krijgen alle ruimte om zijn of haar vragen aan de vlogger te stellen tijdens deze ontmoeting. 

Zo werkt het

Organisator Angelique Peppinck legt uit hoe je deze felbegeerde Meet & Greet kunt winnen. “Geef in ons Facebook-evenement ‘Lifestyle Festival – Zaterdag 26 oktober’ aan dat je aanwezig bent.  Je vindt ‘m als je naar https://www.facebook.com/LifestyleFestivalNL/events/ gaat. Vervolgens geef je tijdens de dag zelf – bij binnenkomst in het Inspyrium – aan dat je aanwezig bent. Uit alle namen wordt vervolgens de winnaar bekendgemaakt. Voor de jonge fans van Dylan Haegens die zelf nog geen Facebook hebben, geldt dat (groot)ouders of een andere volwassen begeleider zich kan aanmelden. Bij binnenkomst geef je vervolgens jullie beide namen door.”

 

Dagje uit

“Op onze website https://www.lifestyle-festival.nl/ kun je het nogmaals rustig nalezen en vind je de directe link naar het evenement. Daar ontdek je ook meer over het festival en wat je kunt verwachten. Wat ons betreft wordt het echt het leukste dagje uit in de regio. Niet alleen op zaterdag als Dylan Haegens aanwezig is, maar ook op zondag. We hebben een mooie mix van exposanten, die allemaal op eigen wijze invulling geven aan hun deelname. Zo is het voor aanstaande ouders uit het Land van Cuijk absoluut een aanrader om het babyplein te bezoeken. Op onze Playground ontdek je waar je talent ligt. En op het bouwplein van Maasvallei Wonen ga je aan de slag met de leukste klusjes. Een bezoek aan het festival is een echte belevenis.”

 

Uniek uitzicht

Peppinck vertelt enthousiast verder. “Daarnaast hebben we ook een sprekersprogramma waar bezoekers in alle rust kunnen luisteren naar de verhalen van verschillende professionals. In het verleden vonden deze lezingen altijd plaats op de beursvloer, maar we gaan nu met de geïnteresseerden naar ons penthouse. Een unieke plek, want je hebt hier een geweldig uitzicht over de regio.”

 

Genieten

Het Lifestyle Festival is ontstaan door het integreren van twee succesvolle evenementen: de Maasvallei Wonen Beurs en De Gezonheidsbeurs. Thema’s als gezondheid, wonen, eten, sport en kids worden tijdens het festival op verrassende wijze gepresenteerd aan het publiek. “Daarbij denken we natuurlijk ook aan de innerlijke mens”, voegt Peppinck tot slot toe. “Het wordt smullen van al die Bourgondische heerlijkheden.”  

 

Bezoek voor meer informatie: www.lifestyle-festival.nl