Wilbertoord pakt uut met oldtimers, markt en muziek

Op zondag 11 september organiseren De Peeltuffers voor de elfde keer het plattelandsfestival WILBERTOORD PAKT UUT!

Een verrassend veelzijdig evenement voor jong en oud. Met oldtimers, spectaculaire zwarte cross & dakar demonstraties, de kofferbakverkoop, regiofair, hobbymarkt & gezellige terrassen met live muziek! Speciaal voor de kinderen zijn er diverse zeskamp luchtkussens, quads, een draaimolen, roofvogelshows en meer!

Bijzonder is dat Wilbertoord Pakt Uut volledig draait op ruim 250 vrijwilligers, die veelal ook in samenwerking met andere verenigingen actief zijn. Van horeca tot parkeren en van timmerwerk tot campingbeheer. Dankzij deze mensen en lokale bedrijven kunt u als bezoeker van een uitgebreid programma genieten.

Allround Oldtimershow & markten!

Vanaf 11.00 uur is het showterrein met allround oldtimershow geopend. Er komen diverse soorten oldtimers, denk hierbij aan oude tractoren, klassieke luchtgekoelde volkswagens, unimogs, oldtimer woonwagens, bromfietsen, vrachtwagens en motoren. Unimogclub Gaggenau organiseert zelfs een speciaal museum met specials. En Aircooled VW de Peel komt met de summervibe vakantieshow! Met o.a. de bekende Volkswagens bussen & retrocaravans.

Naast de oldtimers treft u bij Wilbertoord Pakt Uut drie soorten ´handels´-markten. De kofferbakverkoop, regiofair Land van Cuijk en de hobbymarkt.
Heeft u zin om zelf ook ´uut´ te pakken? Met een oldtimer, muziek of dansvereniging en of als standhouder bij de kofferbakverkoop, hobbymarkt of fair? Inschrijven kan tot 1 september via: www.wilbertoordpaktuut.nl of peeltuffers@gmail.com

Ballonfestival & entertainment

In samenwerking met Pascal Noor, bekend van het ballonfestival Grave en de Land van Cuijk luchtballon komt er op zondagavond 18.30 uur een kleinschalig ballonfestival. Interesse in een ballonvaart? Neem contact op met de organisatie. Ook leuk als kadotip!