Wilbertoord Pakt Uut met markt, muziek & show!

Zondag 11 september organiseren de Peeltuffers het plattelandsfestival WILBERTOORD PAKT UUT. Een dagje uit voor het hele gezin! Met oldtimers, spectaculaire zwarte cross & dakar demonstraties, de kofferbakverkoop, regiofair, hobbymarkt & gezellige terrassen met live muziek! Speciaal voor de kinderen zijn er diverse zeskamp luchtkussens, quads, een draaimolen, roofvogelshows en kun je zelfs ‘koemelken’.

Regiofair & Kofferbakverkoop
Sla je slag bij de kofferbakverkoop. Altijd spannend welke spullen je voor een betaalbare prijs kunt bemachtigen. Bij de regiofair tref je diverse buitenstands met leuke artikelen en is er een hobbytent waar diverse leuke zelfgemaakte producten te koop zijn. Van kaarsen en bloemen tot fries houtsnijwerk.

Oldtimershow
Vanaf 11.00 uur is het showterrein met allround oldtimershow geopend. Er komen diverse soorten oldtimers, denk hierbij aan oude tractoren, klassieke luchtgekoelde volkswagens, unimogs, oldtimer woonwagens, bromfietsen, vrachtwagens en motoren. Unimogclub Gaggenau organiseert zelfs een speciaal museum met specials. En Aircooled VW de Peel komt met de summervibe vakantieshow! Met o.a. de bekende Volkswagens bussen & retrocaravans.

Demonstraties & Dierenshows
Tussen 13.30 uur – 14.30 uur is er een demonstratie van Hondenclub de Trouwe hulp. Altijd interessant om te zien hoe deze getrainde honden de persoon in pak van de fiets halen. En om 14.30 uur kun je genieten van de Roofvogelshow. Als je wil, kun je met een roofvogel op de foto!
Verder zijn er shows van dansschool Kelly Dance, zijn er countryline dancers, demonstraties van cross voertuigen, oldtimers en optredens van een smartlappenkoor, live bands en dweilorkesten.

Speciaalbierfestival & Outdoor Rock
Op het Goei Leven Plein kun je genieten van speciaalbier van lokale brouwers. En kom proeven van streekproducten van Boert Bewust, samengesteld door Martin Bos en Mo Nelson van het Smaakcentrum Land van Cuijk. Dat wordt genieten!

Kortom teveel om op te noemen, kom dat zien! Wilbertoord Pakt Uut draait volledig op ruim 250 vrijwilligers, die veelal ook in samenwerking met andere verenigingen actief zijn. Vandaar ook zoveel activiteiten op dit festival. Entree slechts € 3,50 en € 2,50 voor de kids. De attracties zijn verder gratis toegankelijk. www.wilbertoordpaktuut.nl