Wilbertoord Pakt Uut dagje uit voor de regio

WILBERTOORD – Wilbertoord gaat zondag 8 september weer massaal ‘uut’ pakken tijdens het spektakel Wilbertoord pakt Uut. De combinatie van feestavond, oldtimers, motorisch geweld, terrassen met live-muziek en handelsmarkten met MEGA kofferbakverkoop en veiling zijn al jarenlang de perfecte mix voor het hele gezin. 

Het festijn begint op zaterdagavond 21.00 uur met een spetterende feestavond met coverband FANTIX en de band Barracuda Rock. Samen met een DJ zorgen deze bands voor een doorlopend muzikaal en entertainment programma. 

Regiofair Land van Cuijk
Op zondagochtend 11.00 uur zijn de poorten van het festival terrein geopend. Bezoekers kunnen dan genieten van de oldtimershow, kofferbakverkoop, demonstraties van Zwarte Cross, Dakar, Unimogs en Fun-Buggy’s. Ook de roofvogelshow en regiofair Land van Cuijk staan weer op het programma. Speciaal voor de kinderen is er een buitenspeeltuin met; luchtkussens, klimtoren, quads, een zweefmolen, zandbakken, tractorbaan, maisbak, koe-knuffelen, aaibakken en meer.

Deelnemers komen uit heel Nederland, Duitsland en België, maar ook veelal ook uit de regio. Zo organiseert de ZLTO dit jaar haar oogstdankviering, verzorgen muziek groepen uit Landhorst, Wanroij, Sambeek en Mill  voor de nodige gezelligheid en wordt er speciaalbier geschonken van de Stramme Kabouter en Blauwe Knoop. 

Bier van Hier
Speciaal voor het evenement hebben de Peeltuffers zelfs tarwe geteeld, geoogst en samen met de Blauwe Knoop een witbiertje gebrouwen. Verkrijgbaar onder de naam; ‘Bier van Hier’.

Om 15.00 uur kunnen liefhebbers van Formule 1 op grote TV schermen kijken of Max ook deze keer weer gaat winnen! Kortom maximaal genieten tijdens WILBERTOORD PAKT UUT 2019. 

De entree is slechts € 2,50 euro per persoon, kinderen van 2 tot 12 jaar betalen 1,00 euro. Meer informatie is te vinden op www.wilbertoordpaktuut.nl.