Heeswijkse Kampen organiseert paas-knutselwedstrijd

Wijkraad Heeswijkse Kampen nodigt alle kinderen in de wijk en daarbuiten uit om mee te doen aan de paas-knutselwedstrijd die de wijkraad in samenwerking met Jumbo Bosmans Cuijk organiseert. Je maakt kans op een leuke prijs én alle ingeleverde – en hopelijk gevulde – mandjes worden op Tweede Paasdag aangeboden aan de 160 bewoners van verzorgingstehuis Castella in Cuijk.

De knutselplaten liggen vanaf 24 maart bij de Jumbo in Cuijk. Kleur de knutselplaat mooi in, zet het mandje in elkaar en vul het met wat leuks en/of lekkers, bijvoorbeeld een zelf-geknutseld kuikentje of paaseitjes. Lever het mandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo.

Vijf prijzen

De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs. Er is per leeftijdscategorie een prijs beschikbaar: 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10 jaar en ouder. De prijzen worden aangeboden door supermarkt Jumbo Bosmans in Cuijk.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op Tweede Paasdag, maandag 10 april, om 12.30 uur in speelpark Cuijkse Tuinen (bij de Zomereik). Die ochtend zijn er op deze locatie van 11.00 – 13.00 uur ook allerlei leuke activiteiten voor de kinderen, zoals paaseitjes zoeken, vlaggetjes maken en schminken.

De wijkraad hoopt op tenminste 160 gevulde mandjes, zodat alle bewoners van Castella een leuke paasverrassing kunnen krijgen.

Heb je nog vragen? Dan kun je terecht op de website: www.heeswijksekampen.nl, de facebookpagina @wijkraadheeswijksekampen of mailen naar: info@heeswijksekampen.nl

Foto: Zo kunnen de mandjes eruit komen te zien.