Wie wordt Zuid-Nederlands Buutkampioen?

Kaartverkoop  Zuid-Nederlands Buutkampioenschap 2020.

Stichting Carnavalsactiviteiten land van Cuijk organiseert op 13 maart 2020 voor de 24e keer het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in Wanroij. 

De beste Buutreedners van Zuid Nederland staan op vrijdag 13 maart 2020 in de buutton in ‘t Wapen van Wanroij.Wie van de vier Limburgse en vier Brabantse buutreedners  trachten de titel van Berry Knapen over te nemen, ze zijn allen zeer gebrand om Berry van deze titel op een sportieve en strijdlustige manier af te helpen. De pauze tussen de  optredens van de Buutreedners wordt verzorgd door cabaret en zang.

Aansluitend op het Kampioenschap zijn er op zaterdag 14 maart, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 weer de welbekende Gala-avonden waar de 4 beste buutreedners van het kampioenschap zullen optreden afgewisseld worden met cabaret, zang en dans.

Alle avonden beginnen om 19.45 uur.

Zaal open vanaf 19.00 uur.

Let op!

De kaartverkoop is gewijzigd. Deze kaarten zijn uitsluitend online te bestellen op (Start online) zaterdag 11 januari 2020 vanaf 09.00 uur.

Hoe werkt het:

  1. Ga naar www.ticketcrew.nl of www.buutkampioenschap.nl
  2. Klik op het evenement: Zuid Nederlands Buutkampioenschap
  3. Klik op de JUISTE datum/dag die je wilt gaan
  4. Klik de (groene) plaatsen aan waar je wilt zitten
  5. Klik op “toevoegen aan winkelwagen”
  6. En volg verder de instructies op de site 

Het grote voordeel voor u is dat u zelf uw plaats kunt vastleggen. Het lange wachten in de hal en het zoeken naar een geschikte plaats behoort dan tot het verleden. 

Voor meer informatie hierover kunt u, terecht op onze site www.buutkampioenschap.nl