Wie verdient de Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert 2019?

Jack en Francien Rooijakkers van t centrum wonnen de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018.
Wie wint deze in 2019? U mag het zeggen.

Op initiatief van De Neije Krant en inmill.nl is er ook in 2019 weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert. Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. De winnaar zal op vrijdag 15 november tijdens een speciale RTV-uitzending bij de Lokale Omroep Mill bekend gemaakt worden. Die vrijdag is door MKB-Nederland ook uitgeroepen tot nationale dag van de ondernemer.
 
U mag het zeggen
 
Tot 21 oktober 2019 kunt u uw favoriete ondernemer of onderneming uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord aanmelden. Uiteraard kan het hierbij ook gaan om een ondernemer die wel woonachtig is in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar elders een bedrijfsvestiging heeft. Ook maakt het niet uit in wat voor branche de ondernemer of onderneming werkzaam is en of er medewerkers in dienst zijn of dat men als ZZp’er actief is. Voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019 gaat het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift.
 
Aanmelden
 
Wie is uw favoriete ondernemer of onderneming? Stuur de naam van deze ondernemer of onderneming inclusief motivatie naar redactie@deneijekrant.nl. Per post kan dit naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Aanmelden kan tot 21 oktober 2019.
 
Vervolg
 
Op 21 oktober worden de 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers of ondernemingen in een online poll op inmill.nl bekend gemaakt. Vervolgens kunt u opnieuw uw stem uitbrengen en zal ook een deskundige jury alle genomineerde beoordelen en punten geven. Op vrijdagmiddag 15 november gaat wethouder Jos van den Boogaart op pad om de winnaar te verrassen met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019.
 
In 2018 wonnen Jack en Francien Rooijakkers de Ondernemersprijs. Wie wint deze dit jaar? U mag het zeggen.
 
Foto: Cockie Kremers