Wethouder Jilisen geeft ZZP’er een boost!

Onlangs maakte wethouder Maarten Jilisen (Gemeente Cuijk) de winnaar bekend van de Nestwerk Contest. Door het insturen van een video maakten ondernemers uit het Land van Cuijk kans op een jaar lang gratis flexwerken bij Stichting Nestwerk te Boxmeer. Thomas van der Meer (Flexian Organisatieadvies) kwam hierbij als winnaar uit de bus. 

In zijn video vertelde Thomas over zichzelf, zijn bedrijf en over de toegevoegde waarde die Nestwerk hem zou kunnen bieden. “Naast een professionele plek om te werken en mensen te ontvangen, verheug ik mij ook op de samenwerking met andere ondernemers binnen Nestwerk” verduidelijkt Thomas.

Dat Nestwerk de prijs door een Cuijkse wethouder laat uitreiken is geen toeval. “Voor ons zijn die gemeentegrenzen er niet, wij vervullen een regiofunctie. Hier komen ondernemers uit het gehele Land van Cuijk en zelfs daarbuiten” aldus het stichtingsbestuur.

Nestwerk is een bruisende hotspot en wordt op vrijwillige basis gerund door enthousiaste ondernemers die het ondernemerschap in de regio willen stimuleren. Het is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten, inspireren en motiveren. Zo worden er ook regelmatig “broedsessies” en andere evenementen georganiseerd waar je als ondernemer kennis op kunt doen. Deze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. Nestwerk is tevens de thuisbasis van Stichting Otherwyse, een stichting die innovatie in het Land van Cuijk en Maasduinen faciliteert.