Het is een trend gebleken; werknemers zijn aan zet en kunnen op het moment kiezen wat ze leuk vinden en hoe flexibel ze willen werken. De mooiste banen liggen voor het oprapen in het Land van Cuijk, Nijmegen en het Land van Maas en Waal.

Ondernemers zijn op het moment uiterst creatief in het werven van goed personeel dat aanpakt en ambitie heeft.
AdcGroep uit Cuijk, springt hierop in met een speciale website: www.werkenbijadcgroep.nl waarin de kortste route naar een nieuwe baan, in bijvoorbeeld de catering, wordt getoond.

Met zo’n 50+ vacatures kunnen werkzoekenden in de horeca- en cateringbranche altijd wel een baan vinden die past als een puzzel zegt Cas van der Heijden die verantwoordelijk is voor de communicatie. “We hebben werk met veel mogelijkheden in de horeca, maar ook in de logistiek of op kantoor. Of het nu
voor 1 of voor 5 dagen is. Als je ambitieus bent dan komen we graag met je in contact.”

De AdcGroep is verantwoordelijk voor de merken LaVie catering, PURA catering en PURA GO. Sterke regionale merken die zorgen voor bedrijfscatering en partycatering in de omgeving en in de rest van Nederland. Ze zijn een grote speler in de regio en bieden hierdoor ook diverse stageplaatsen en bijbanen aan. Meer weten? Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl en lees de verhalen van enthousiaste medewerkers en bekijk de foto’s van het bedrijf.

www.werkenbijadcgroep.nl