Oprichter The Male Assistants brengt werkbezoek aan wethouder werkgelegenheid Joost Hendriks Gemeente Cuijk

Gemeente Land van Cuijk – Nadat er op 27 september 2021 een persbericht werd gelanceerd binnen de gemeenten waar The Male Assistants woonachtig zijn, waarin werd aangekondigd dat ze een kleine PR-Tournee gingen doen langs de wethouders werkgelegenheid van hun eigen gemeenten, is de oprichter van The Male Assistants Menno Spiekerman 20 oktober 2021 op werkbezoek geweest bij wethouder werkgelegenheid Joost Hendriks van de Gemeente Cuijk. Dit was de 1egemeente die we aandeden tijdens deze tournee.
Waarom The Male Assistants?
Ondersteunende en secretariële functies worden overwegend door vrouwen vervuld. Slechts enkele mannen zijn werkzaam in dit vak. Om deze mannen te ondersteunen en om meer aandacht te vragen voor diversiteit in dit beroep hebben een aantal mannelijke ondersteuners zich verenigd in The Male
Assistants. The Male Assistants willen aandacht genereren en een platform creëren voor mannen in het ondersteunende/secretariële vak.
We hopen met deze kleine PR-Tournee dat bedrijven die een secretariële ondersteuner zoeken op welk niveau dan ook, een keer een man willen en zullen aannemen. Bij The Male Assistants zit service ook in het DNA. Ook hopen we met deze tournee dat meerdere mannelijke assistants zich bij ons willen aansluiten.
Let’s work together!!!