Welkom op de informatieavonden van Metameer

Metameer organiseert weer informatieavonden op locatie voor ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 7 en 8 om hen kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs op Metameer.

Op maandag 23 en dinsdag 24 januari opent Metameer jenaplan Boxmeer aan de Stationsweg 5 in Boxmeer haar deuren. Op locatie Metameer Stevensbeek (Stevensbeekseweg 8A) vindt de informatieavond plaats op donderdag 26 januari. Alle avonden zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Kennis maken en de sfeer proeven

Rector Berita Cornelissen: “Wat fijn dat we na twee jaar online informatieavonden weer alle ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 op school mogen ontvangen voor de zo belangrijke informatie over het voortgezet onderwijs. We willen alle ouders de kans geven om de sfeer op school te proeven en door het schoolgebouw te lopen. Maar ook hen de kans geven om vragen te stellen aan onze leerlingen en docenten. Ik hoop van harte dat de leerlingen van groep 8 op deze manier in maart een goede schoolkeuze kunnen maken.”

Het onderwijs op Metameer is erg breed. Tijdens de informatieavonden krijgen ouders informatie over alle onderwijsniveaus die op Metameer worden aangeboden. In Stevensbeek kan hun kind kiezen voor tweetalig havo/vwo, havo/vwo, mavo/havo en vmbo. De locatie in Boxmeer biedt jenaplanonderwijs aan op vmbo, havo, vwo en tweetalig vmbo, vmbo-t/havo en havo/vwo. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling op de school van de toekomst. Leerlingen leren op jenaplan zichzelf, de ander en de wereld om hen heen ontdekken door te denken, voelen en ervaren. Op de locatie Stevensbeek kun je zelfs les krijgen in een futuristisch Techlab!

Alle informatie over de brugklas van Metameer en filmpjes over de school zelf, zijn terug te vinden op de brugklaspagina’s van Metameer, www.metameer.nl.

Meer Metameermomenten

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over Metameer? Bezoek dan de Open Dagen van Metameer. Op vrijdag 3 februari bent u van 17.00 tot 21.00 uur welkom in Stevensbeek. Op vrijdag 10 februari bent u van 15.00 tot 20.00 uur welkom op jenaplan Boxmeer.

Op de foto: Ouders zijn op 23 en 24 januari welkom in Boxmeer en op 26 januari in Stevensbeek om kennis te maken met het voortgezet onderwijs op Metameer

Fotograaf: Goedele Monnens