Weer volle zalen in Schouwburg Cuijk

CUIJK – Met het wegvallen van de coronamaatregelen is Schouwburg Cuijk weer als vanouds geopend. Na de laatste persconferentie ziet de schouwburg dat de kaartverkoop weer aantrekt. Directeur Bart Vaessen: “Het publiek heeft er weer zin in.”

De vrijdag voor carnaval vervielen de laatste coronamaatregelen voor de theaters. De zaal mag nu weer helemaal gevuld worden, zonder anderhalve meter afstand. Ook de mondkapjes en het coronatoegangsbewijs zijn niet meer nodig voor een theaterbezoek.

Nick & Simon en Simone Kleinsma
Nu het openbare leven weer op gang komt, ziet Vaessen ook het theaterpubliek weer terugkomen. “Gemiddeld worden er nu 500 kaarten per week verkocht, vergelijkbaar met de tijd voor de pandemie.”

Vaessen: “Hardlopers zijn Nick & Simon, Simone Kleinsma en de 3JS. Een bijgeboekte voorstelling van de Nijmeegse tributeband Queen Must Go On was in no-time uitverkocht.”

Uit eten in het GrandCafé
Naast de voorstellingen in volle zalen is het publiek ook weer welkom in het café van de schouwburg. “We starten deze maand weer met de TheaterDiners”, vertelt Vaessen. 

“Voordat gasten naar de voorstelling gaan, kunnen ze bij ons een driegangenmenu eten in ons GrandCafé. Daarnaast kunnen gasten ook kiezen voor een VIP-arrangement, waarbij ze helemaal in de watten worden gelegd. Zo wordt een schouwburgbezoek nog meer een avondje uit.”

Het volledige programma is te bekijken op schouwburgcuijk.nl