Wandel ook de Kerststallen- en Sfeerroute in Mill

Sinds afgelopen weekend kun je de Kerststallen- en Sfeerroute wandelen in Mill. Het advies van de organiserende werkgroep binnen het Ondernemers Collectief Mill is om deze tot begin januari vaker te wandelen. Want gedurende de komende periode zullen er her en der ook extra kerststallen bij gaan komen of bestaande kerststallen worden uitgebreid. Deelnemen aan de Culinaire route van aanstaande zondag 18 december waarbij men bij 5 horecazaken een gerechtje krijgt is niet meer mogelijk, alle beschikbare tickets zijn uitverkocht. Tijdens het wandelen deze horecazaken bezoeken voor een hapje of drankje kan uiteraard wel.

Route

De Kerststallen- en Sfeerroute start bij de kerk met de kerststal en Wensboom. Daarna via Buitengewoon Kado rechts naar ’t Lagerhuis, door het Aldendrielpark voor zorgcentrum Aldenhorst door richting The Florist en vervolgens richting Schoolstraat. Hierna door de Spoorstraat, Melkweg en rechtsaf de Stationsstraat in (zie ook de etalage van Batterijshop Mill aan de Bernhardstraat) en daarna via de Oranjeboomstraat naar de Acaciahof aan de Hoogstraat. Vandaar uit via de Molenstraat en Margrietstraat weer terug naar de kerk. Zie voor een digitale route www.ocmill.nl

Kijk goed

Check goed alle etalages en tuinen van ondernemers, maar ook bij tal van particulieren zijn mooie, traditionele of juist creatieve en grappige kerststallen te vinden. Ook buiten de route zijn mooie creaties te zien zoals bij Tien van Tienen aan de Pastoor Maasstraat. Vooral als het donker is kun je hier terecht. Bij de Acaciahof is een bezoek brengen alleen mogelijk tot het donker is. Aanwonende ondernemers en particulieren kunnen overigens nog altijd aansluiten door een kerststal (of meerdere) voor het raam en of in de tuin te plaatsen. Hoe meer deelnemers, hoe mooier de route.

Letterspel

Bij 12 ondernemers is tijdens de Kerststallen- en Sfeerroute in de etalage of op het raam een letter te vinden. Verzamel deze letters, maak met alle 12 letters een woord en mail dit voor 3 januari 2023 inclusief naam en adresgegevens naar het Ondernemers Collectief Mill via info@ocmill.nl. Onder alle inzendingen verloot de organisatie enkele leuke prijzen.

De letters zijn te vinden bij Grandcafé t Centrum, Marian Bodydecoration, Buitengewoon Kado, Berends Bloemsierkunst, Bien Connue, Grandcafé zalen ’t Lagerhuis, Primera Schipperheijn, Rijwiel- en Bromfietshandel ’t Snuutje, Optiek Paul van den Dries, Brasserie de Buurman, Notariskantoor Kersten en Wilhelm en de Frietkraam en Zo.

Het Ondernemers Collectief Mill wenst iedereen veel plezier en mooie feestdagen!