Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar te gast in het Barretje0486 van Jolanda Linders

Afgelopen maand zijn de lijsttrekkers van het Land van Cuijk te gast geweest in het praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders, nu zijn de burgemeesters uit het Land van Cuijk aan de beurt.
In de maanden september, oktober en november was het Barretje 0486 gevuld met politieke leiders van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. In de laatste maand komen de burgemeesters langs bij het Barretje van Jolanda en worden onderworpen aan bijzondere levensvragen.
Deze week is burgemeester Wim Hillenaar te gast. Als bijna-oud burgemeester van de Gemeente Cuijk is Hillenaar benoemd als waarnemend burgemeester van de nieuwe Gemeente Land van Cuijk.
Zo horen we hem zeggen dat het ‘tegen de stoom in zwemmen’ wel vaker nodig is geweest en dat hij een brief van de minister ontving met het verzoek om te gaan solliciteren vanaf 1 januari. Je hoort in dit gesprek meer over zijn familie, roots en de ervaringen die hij heeft opgedaan bij de Gemeente Rotterdam. En wat is het verhaal achter zijn lijflied: ‘You Can’t Always Get What You’ Want van de Rolling Stones? Wil je weten waarom en hoe het gesprek verder is verlopen, kijk dan vanaf maandag 6 december naar Barretje 0486 op Omroep Land van Cuijk.
De aflevering van het Barretje 0486 wordt deze week tot maandag 13 december uitgezonden in de uitzendcarrousel van Omroep Land van Cuijk en Lokale Omroep Mill en is de 11e aflevering van de politieke serie van het Land van Cuijk in kader tot de herindeling.
De komende weken komen de burgemeesters van Mill-Sint Hubert en Boxmeer nog op bezoek bij Jolanda’s barretje.
Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl
Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl