Waar kijk of luister jij Omroep Land van Cuijk deze zomer?

Uiteraard wensen alle medewerkers van Omroep Land van Cuijk je een hele fijne zomervakantie. En wat nou zo leuk is, je hoeft ons geen enkele dag te missen!

Omroep Land van Cuijk is via deze website op de hele wereld te zien en te horen. Klik op een van de spelers op de homepage en je blijft op je vakantieadres uitstekend op de hoogte van het nieuws uit onze regio. En luistert tussendoor ook nog naar de beste zomerhits.

Maak een foto op je vakantieadres terwijl je kijkt of luistert naar Omroep Land van Cuijk en stuur deze via mail naar ton@omroeplvc.nl. Je kunt je foto natuurlijk ook via onze social-media kanalen delen. Je maakt dan kans op een van de drie boekenbonnen ter waarde van 25 euro beschikbaar gesteld door Boekhandel Hurkmans van Hees.  Inzending sluit op 1 september a.s., prijswinnaars ontvangen bericht. Medewerkers van de omroep zijn uitgesloten van deelname, maar mogen natuurlijk wel fraaie vakantiekiekjes inzenden!

Door het inzenden van je vakantiefoto geef je Omroep Land van Cuijk toestemming deze te publiceren op een of meer van haar mediakanalen. 

 

Fijne vakantie!