Voorverkoop programma 2021 bij Markant Uden van start

 Markant Uden maakt haar programma voor januari-juni ’21 bekend.

De voorverkoop van tickets voor de tweede seizoenshelft gaat op 3 december van start. “Trots dat wij er in deze bijzondere tijd tóch in geslaagd zijn om een programma samen te stellen vol bekende namen, maar ook met heel veel jong talent,” zo klinkt het vanuit Uden. De nieuwsgierige theaterliefhebber kan nu al het programma bekijken en zijn wensenlijstje samenstellen via www.markantuden.nl. Markant Uden heeft alle maatregelen genomen om haar gasten op een gastvrije en verantwoorde manier een heerlijke avond uit te bezorgen en kijkt er naar uit haar gasten te ontvangen.

Vanaf 3 december kunnen gasten tickets reserveren voor het theaterprogramma van januari t/m juni 2021. “Het is zo ontzettend fijn om weer vooruit te kijken,” laat directeur Jan Wouda weten. “Het blijven moeilijke tijden voor de Nederlandse theaters, maar we hebben vertrouwen in de toekomst en kijken er enorm naar uit onze gasten straks weer in grotere aantallen te ontvangen. We hebben een gevarieerd en aansprekend theaterprogramma kunnen samenstellen en daar ben ik trots op.”

Gevarieerd programma

“Het programma zit vol met grote namen,” vervolgt Jan. “Zo is er muziek van Rolf Sanchez, Rowwen Hèze, Iris Hond en de 3JS en hebben we ook een aantal bekende cabaretiers weten te strikken zoals Dolf Jansen, Rob Scheepers, Christel de Laat en Karin Bloemen. Ook de nieuwe generatie cabaretiers en stand-uppers, met vaak al een of meerdere cabaretprijzen op zak, staat te popelen om je een heerlijke avond uit te bezorgen. Uiteraard wordt er ook aan onze jongste theaterfans gedacht met onder andere het prentenboekjesfestival, het Mad Science theaterfeest en Ernst, Bobbie en de rest. In het programma vind je ook een aantal bijzondere specials zoals een training van Dr. Juriaan en een theatercollege over het WK van ’74 met Arie Haan, Johnny Rep en Willy van de Kerkhof.”

Veilig en verantwoord

Markant Uden doet er alles aan om gasten veilig en verantwoord te ontvangen. Jan legt uit: “Markant Uden heeft samen met Tausch een door TÜV Nederland gecertificeerd infectiepreventie protocol ontwikkeld waarmee op een veilige en verantwoorde manier 70 procent zaalbezetting gerealiseerd kan worden. En dat zonder dat we afbreuk doen aan de beleving die een live-ontmoeting in het theater zo bijzonder en waardevol maakt. We werken sinds deze zomer al met dit protocol, met natuurlijk inachtneming van de 1,5 meter afstand. Zo voelen een heldere looproute, extra hygiënemaatregelen en een mondkapje voor ons inmiddels net zo vanzelfsprekend als onze gasten hartelijk ontvangen en het theaterdoek openen. Het is een basisvoorwaarde geworden, waarmee we onze gasten laten genieten van een onbezorgde avond uit. We kijken er dan ook enorm naar uit onze gasten straks weer te kunnen ontvangen en te laten genieten van de prachtige voorstellingen uit ons gevarieerde programma.”

Op markantuden.nl is alles te lezen over het nieuwe theaterprogramma. De verkoop van tickets voor het nieuwe theaterseizoen start op donderdag 3 december om 13.00 uur. Vanaf 30 november is het programma online te bekijken en kunnen gasten hun wensenlijstje al online samenstellen.