Vitaal en gezond ouder worden

Wat is veroudering eigenlijk? Komt er straks een anti-verouderingspil? Hoeveel moet ik bewegen en wat kan ik het beste eten? Nieuwsgierig naar de antwoorden? Meld u dan aan voor de gratis mini-cursus “Vitaal en gezond ouder worden”, die 23 september van start gaat.

Acht wekelijkse email nieuwsbrieven met een interessante mix van filmpjes, feiten, cijfers en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Met in iedere aflevering een wetenschapper die vertelt over de laatste inzichten. Wat weten we nu, wat willen we nog verder ontrafelen? Welke doorbraken kunnen wij in de toekomst verwachten op onderzoeksgebied?

De gratis mini-cursus “Vitaal en gezond ouder worden” is bedoeld voor een algemeen ouder publiek zonder academische voorkennis en ontwikkeld door DuSRA-VOILA, het grootste samenwerkingsverband van experts op het gebied van veroudering in Nederland.

Meer informatie en aanmelden via www.leydenacademy.nl/vitaalouder/ of via mail leijs@leydenacademy.nl

Komt u er niet uit of vindt u het aanmelden lastig, dan wil ik u graag helpen. Zoekt u contact met Elly Meijnders uit Mill, tel. 0653582862/0485-455313, sutopia1welzijn@gmail.com

Bijl. Afbeelding door Sabine Wisman.