Dag 1 bij Vierdaagseradio 2019

Tijdens de Vierdaagse van 2019 is Omroep Land van Cuijk op diverse plaatsen aanwezig om live verslag te doen van het evenement.

Radio deejays Bjorn en Erik hebben tijdens de aftrap van de Vierdaagse tijdens de eerste dag langs de route gestaan in Huissen. Ze legden van daaruit contact met onder andere Peter Linders die iedere ochtend een speciale vierdaagse editie van “De Ochtendclub” verzorgt. Hij volgt in zijn programma ook enkele wandelaars en houdt zijn luisteraars op de hoogte van het laatste Vierdaagsenieuws. Navolgend hebben de mannen ook contact gelegd met Ruben Jansen die tijdens een speciale Vierdaagse-editie van “Goedemorgen Land van Cuijk” drie lekkere uurtjes up-tempo wandelmuziek draaide en continue bleef schakelen met de route.

Ook in de middag is er een speciaal aangepast programma om Omroep Land van Cuijk. Zo draait Roger van Bracht een VIP-special met “Verrekt Interessante Platen” en updates van de Vierdaagse op dagelijkse basis.

Afstemmen kan via Ether FM 93,5 (Cuijk / Grave) – FM 94,0 (Sint Anthonis) – FM 105,9 MHz (Boxmeer) | Ziggo analoog FM 87,5 | Ziggo digitaal – 915 | KPN, XS4ALL, Telfort (witte a.b.) – 1175 | Telfort (zwarte a.b.), Edutel, Fiber.nl, Stipte – 3196 | TriNed 887