Verplaatsing OCMill Lentegasten door Coronavirus

Het Ondernemers Collectief Mill zal de geplande editie van Lentegasten van 25 maart doorschuiven naar een later moment. Lentegasten is een gezellige ondernemersnetwerkavond waar Corné Kremers in gesprek gaat met verschillende interessante lokale en regionale ondernemers. Doel van Lente- en Herfstgasten is om via deze interviews andere ondernemers te motiveren, stimuleren en inspireren. Maar ook geeft men de consument zo een kijkje in de ondernemerskeuken. 

De nieuwe datum van Lentegasten is nog niet bekend. Wel zeker is dat het gehouden zal worden in café Libre aan de Langenbooms weg in Mill en dat Two Stools de muzikale omlijsting zal verzorgen.

Gasten

  • In Lentegasten praat Corné Kremers met Anita Blonk van de Gagelhoeve Centrum voor Ervarend Leren in Mill. Zij is psycholoog, pedagoog en coach. Die 3 professies zet Anita in voor individuelen, gezinnen maar ook voor de meest uiteenlopende groepen. Dit alles met paarden en in de natuur. Ook is ze verbonden aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. 
  • Verder is Frans van Schayik te gast. Hij is eigenaar van W. van Schayik Langenboom b.v. waarmee zij specialist zijn in de import en groothandel in Landbouwwerktuigen. Ook is hij actief betrokken bij het museum voor nostalgie en techniek, de industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg en het glasvezelproject (LVCNET) in deze regio.
  • Dimphy vd Zanden is accountmanager en Job-Hunter van de gemeente Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert en Marcel van Ras is adviseur en accountmanager bij de IBN. Met hen zal Corné praten over het in dienst nemen van mensen met een beperking en hoe dit in zijn werk gaat. Detail hierbij is dat Marcel ook ooit Corné aan een baan hielp via IBN.
  • Tot slot zal Johan Vlemmix aanschuiven. Deze Eindhovense ondernemer is landelijk bekend als Oranjefan, zanger, presentator en entertainer. Maar ook is hij serieus ondernemer. Onlangs kocht hij de kerk in Landhorst die hij in wil gaan richten als RTV-studio om er programma’s te maken. Hoe, wat en waarom, dat komt tijdens Lentegasten aan de orde.

Tv

Lentegasten zal later semi-live in delen worden uitgezonden via Omroep Land van Cuijk en de rubriek Video op inmill.nl. Op inmill.nl zijn ook vorige edities terug te zien.

OCMill

Het Ondernemers Collectief Mill organiseert activiteiten voor zowel ondernemers als ter promotie van ondernemend (gemeente) Mill richting de consument. De ruim 100 leden hebben een onderneming in de gemeente Mill en Sint Hubert of wonen in deze gemeente en hebben hun bedrijfsactiviteiten buiten onze gemeentegrenzen.

Meer weten of als ondernemer lid worden? Like de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl

 

Foto:  Cockie Kremers “Christel de Laat was te gast bij Lentegasten 2019”