Verhaal Esther Kock-Arts uit Cuijk in boek ‘Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen’

 
Op 1 juli verscheen het boek ‘Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen, 17 inspirerende verhalen’ van Monique Bons. Hierin vertellen zeventien vrouwen hun waargebeurde verhaal over een ingrijpende gebeurtenis die hen volledig van hun stuk bracht. Toch lukte het elk van hen om na een periode van vaak diep verdriet en pure wanhoop, de moed en veerkracht te vinden om door te gaan en het leven weer te omarmen.

 
Eén van de 17 aangrijpende en waargebeurde verhalen is dat van Esther Kock-Artz die door een ernstige bloedvergiftiging onherstelbare schade aan haar lichaam opliep.
 
Wat gaat er door je heen wanneer je je realiseert dat je ex je kinderen heeft ontvoerd naar het buitenland? Hoe geef je je leven weer inhoud wanneer je te horen krijgt dat je een slopende ziekte hebt waarvan je niet zult genezen? Waarom is het zo moeilijk om je leven weer op te pakken wanneer je tijdens een tsunami maar ternauwernood aan de verdrinkingsdood bent ontsnapt? Wanneer kun je ooit weer gelukkig zijn als je beide dochtertjes slechts een paar weken na hun geboorte plotseling overlijden? Wie weet hoe je je 2-jarig zoontje moet vertellen dat zijn vader nooit meer thuiskomt omdat hij voor een ander werd aangezien en in koelen bloede werd geliquideerd?
 
In ‘Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen, 17 inspirerende verhalen’ heeft auteur Monique Bons hun verhalen op een heel pure en integere manier vastgelegd.
 
Over de auteur
Monique Bons (1963) is sinds 1999 werkzaam in de journalistiek. Ze schreef voor lokale media en publiceerde artikelen in diverse landelijke magazines. Sinds 2016 is ze hoofdredacteur van ForYou Magazine, een uitgave van ForYou Media.
 
Over het boek
Titel: Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen, 17 inspirerende verhalen
Auteur: Monique Bons
ISBN: 9789083157702
Verschijnt: juli 2021 en verkrijgbaar via https://foryoumedia.nl/krachtigevrouwen/, www.bol.com en de plaatselijke boekhandels
Productvorm: hardcover (ook verkrijgbaar in softcover)
Aantal pagina’s: 196
Prijs: € 24,95
Uitgever: ForYou Beheer B.V.