Verenigingen uit het Land van Cuijk gaan vanaf 14 september loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie 2019

Verenigingen uit het Land van Cuijk rekenen op jullie steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: ‘We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.’

Steun een club en maak zelf kans
Vrienden, familie en betrokkenen uit Sint Anthonis ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Dit jaar doen in gemeente Sint Anthonis de volgende clubs mee:

Wanroij BouwCenter Centen H.V.W
Landhorst FANFARE LANDHORST
Sint Anthonis GYMNASTIEKVERENIGING DE MEERE, Somas Activia
Westerbeek Stichting Jeugdwerk Westerbeek, Voetbalvereniging Westerbeekse Boys

Dit jaar doen in gemeente Boxmeer de volgende clubs mee:

Boxmeer AV Sporting Boxmeer, B.C.B. Akros, BSV OLYMPIA’18, Judoclub Lottum
Sambeek AVANCE
Vierlingsbeek Boxmeerse BC Hoogskoor, Budovereniging Randori, Dansvereniging De Bekse Klinkertjes, Korfbalclub Des
Beugen Taekwon-Do Vereniging Chang-Hun
Oeffelt Vocala

Dit jaar doen in gemeente Cuijk de volgende clubs mee:

Cuijk Badmintonvereniging Cuijk 74, Budovereniging Gokyo Cuijk, CMHC Civicum, Keizer Karel, Sportvereniging Olympia Cuijk, Stichting Carnavalsgezelschap De Nölers, Taekwondo Vereniging Jirugi Cuijk, Voetbalvereniging JVC Cuijk, VV Siol
Sint Agatha Carnavalsvereniging De Ulewappers, Voetbalvereniging V.C.A.
Vianen NB Gemengde Zangvereniging Vivace
Katwijk NB ZWK Merlet

 

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) gemeente Sint Anthonis dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.