Veel belangstelling voor Teenbeat in Filmhuis Mill

Op vrijdagmiddag 25 september 13.30 uur en woensdagavond 7 oktober draait Teenbeat in Filmhuis Mill. Er is veel belangstelling voor deze film. Daardoor is het beschikbare aantal tickets voor 7 oktober al vergeven.

Voor vrijdagmiddag 25 september zijn nog wel tickets a 6,- euro beschikbaar. Daarnaast wordt gekeken of er voldoende belangstelling is om nog een avond te plannen waarop Teenbeat gedraaid kan worden. Heeft u belangstelling maar kunt u niet op vrijdagmiddag 25 september en was u te laat voor 7 oktober? Laat het dan weten aan Filmhuis Mill via tel. 0485-454366 of mail uw gegevens inclusief telefoonnummer naar verhuur@myllesweerd.nl. Bij voldoende belangstelling gaat men met de producent van de film in overleg voor een extra vertoning.

 

Teenbeat

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt. 

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill). 

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

 

Tickets

Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren.

 

Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie regelmatig www.myllesweerd.nl