Vakantiejaarmarkt Mill op woensdag 11 augustus in Mill

RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill organiseren samen met Koolen en Koolen op woensdag 11 augustus opnieuw de Vakantiejaarmarkt in Mill.

Of deze door kan gaan is op dit moment nog niet duidelijk. Maar alle voorbereidingen worden getroffen, kooplieden en belangstellenden kunnen een marktkraam of grondplaats reserveren en vrijwilligers worden geïnformeerd. Als de organisatie groenlicht krijgt, dan is men er helemaal klaar voor.

 

Met de huidige geldende coronaregels mag de Vakantiejaarmarkt niet. Weliswaar mogen (week)markten wel en ook terrassen zijn toegestaan. Maar een markt in combinatie met terrassen is een evenement en deze mogen nu alleen met coronaregels. Alleen toegang met een negatieve test of dubbele vaccinatie. Dat is bij de gratis toegankelijke Vakantiejaarmarkt niet mogelijk.

 

De overheid kondigde aan dat er op vrijdag 13 augustus mogelijk weer nieuwe versoepelingen bekend gemaakt worden. Als de coronacijfers echter gunstig blijven, is dat wellicht ook al eerder en zou de Vakantiejaarmarkt op 11 augustus mogelijk toch door kunnen gaan. Tot er een definitief nee (of ja) is, organiseren RKSV Juliana, Stichting Activiteiten Mill en Koolen en Koolen door in de hoop dat de Vakantiejaarmarkt door kan gaan.

 

Ruimte of een kraam reserveren? www.vakantiejaarmarkt.nl