Predicaat Hofleverancier bakkerij Maassen Wanroij

Zondag 27 juni 2021 zal Bakkerij Maassen in Wanroij uit handen van Burgemeester Fränzel het predicaat Hofleverancier ontvangen. En bestaat de bakkerij tevens 226 jaar. Bakkerij Maassen is een begrip in de regio.

De historie van familiebedrijf Maassen gaat tot 226 jaar terug. Middels eigen archieven, maar ook via de archieven van de Kamer van Koophandel, van het Kadaster, van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC), van lokale Heemkundekringen en van overige lokale betrokkenen/historisch geïnteresseerden, is de geschiedenis van Bakkerij Maassen in beeld gebracht.

Deze ontstaansgeschiedenis evenals het feit dat de bestuurders van het bedrijf en het bedrijf zelf van onbesproken gedrag zijn, maakt dat de Koning het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ kan toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan.

Bakkerij Maassen bestond in 2020 225 jaar, maar door de corona pandemie kon dat toen niet gevierd worden. Dit jaar zal dan toch de uitreiking van het predicaat Hofleverancier plaatsvinden in de ochtend van 27 juni voor genodigden. Familie Maassen zal hier vervolgens een Open Dag aan verbinden voor al haar klanten. Omdat we op dit moment nog steeds te maken hebben met de huidige richtlijnen zal de Open Dag middels aanmelding verlopen. Hiervoor kunnen klanten zich in de winkel aanmelden, via de mail of telefonisch.

De pers is deze dag van harte welkom! In verband met de richtlijnen dient u zich vooraf aan te melden via info@bakkerijmaassen.nl