Uitnodiging rondleiding Hof Lindebeek Stevensbeek

A.s. maandagmiddag 8 november om 14:30 uur , organiseert CDA Land van Cuijk in samenwerking met Reuvers Duurzame Ontwikkeling een rondleiding op de bouwlocatie Hof Lindebeek. Het plan is gelegen op een rustige mooie locatie op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het Brabantse dorp Stevensbeek.

 
Momenteel zijn er 14 nieuwbouwwoningen in aanbouw en worden er in een volgende fase 12 rijtjeswoningen, 6 levensloopbestendige benedenwoningen en 6 bovenwoningen gerealiseerd. Reuvers bouw wil de toekomstige plannen afstemmen met geïnteresseerden en wordt momenteel gevraagd om hun voorkeuren door te geven. Op basis van de reacties zal de volgende fase worden vormgegeven. Een geweldige kans om als woningzoekende of gewoon als geïnteresseerde een kijkje te komen nemen!
 
In verband met de veiligheid en covid-19 willen we de groep voor de rondleiding niet te groot maken, ben je geïnteresseerde voor de rondleiding dan graag opgeven bij Arjan Breijer via a.breijer@cdasintanthonis.nl Let op vol=vol!
 
CDA Land van Cuijk en Reuvers Duurzame Ontwikkeling