Two Stools tijdens BBQ-weekend op Tongelaar

Vrijdag 26 t/m zondag 28 juni is er weer een nieuwe editie van “Muziek & BBQ op ’t Plein” op Kasteel Tongelaar.

Op het sfeervolle binnenplein kun je genieten van de kookkunsten van Chefkok Hans van der Steijn. De gerechtjes van de XL-smoker worden uitgeserveerd aan gedekte tafels. Team Tongelaar zorgt voor lekkere drankjes,  biertjes van de Blauwe Knoop en het hanteren van de regeltjes.

Two Stools

De muziek is het hele weekend in handen van Two Stools; het akoestische Rock en Blues duo van rasmuzikanten Rob Meulepas en Harry Hendriks. Zij brengen nummers ten gehore van Bob Dylan tot Metallica, met een eigen sausje erover en gezeten op een barkruk: “Two Stools” dus 🙂 Met Rob Meulepas op gitaar en zang en Harry Hendriks met zang, mondharmonica en gitaar.

Reserveren

Muziek en BBQ op ‘t Plein is van 18 tot 22 uur. Reserveren is niet verplicht, maar wel handig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Je mag met max. 4 personen aan een tafeltje, mits uit hetzelfde huishouden/onder één dak. Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl. We adviseren een vest of dekentje mee te nemen.

Adres: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 in Mill

 

De aangepaste tijden in juni en juli*:

Woensdag en donderdag van 10 tot 18 uur.

Vrijdag, zaterdag en zondag van 10 tot 22 uur met speciale avond-kaart.

(Keuken sluit om 21 uur)

Check de agenda op de website voor het meest actuele programma: www.kasteeltongelaar.nl . *Alle data en tijden zijn onder voorbehoud.