Tweede editie Kick-Off toernooi Olympia’18 gaat er komen

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert Olympia’18 ook dit jaar, ondanks de crisis, opnieuw het kick-off toernooi. Het voetbalspektakel biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen en vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 augustus, net na de schoolvakantie.

Met trots kijken we terug op de eerste editie. Toen mochten we maar liefst 96 teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, verwelkomen. Nu ook de jeugd JO13 van de partij is, hopen we voor deze tweede editie zelfs op ruim 130 teams.

De klassen JO11, JO12 en JO13 krijgen op de zaterdag het fluitsignaal te horen. De dag erna, zondag 23 augustus, is gereserveerd voor JO8, JO9 en JO10. Met de indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het opgegeven niveau van speelklassen en het aantal inschrijvingen in het achterhoofd.

Ook dit jaar beperkt het kick-off toernooi zich niet tot enkel wedstrijdjes, maar worden ook andere voetbal-skills op de proef gesteld. Je kunt testen hoe hard je een penalty kunt scoren. En welke speler beschikt over de meeste precisie op het voetbaldartbord? Wie dit ook moge zijn, geen enkele speler gaat met lege handen naar huis. Daarnaast is er ook buiten de grasmat voldoende vertier voor iedereen

We hopen één of meerdere teams van jullie vereniging bij ons in actie te zien. Inschrijven kan door de naam van het team, de klasse en de contactpersoon inclusief telefoonnummer te mailen naar jeugdtoernooi@olympia18.nl.