Omroep Land van Cuijk steunt de helden van de weg in hun missie om mensen met een beperking de dag van hun leven te geven!

Truckrun Boxmeer Omroep Land van CuijkZondag 19 september vanaf 12:00 uur zendt Omroep Land van Cuijk live de Truckrun Boxmeer uit. Ze steunen daarmee de 200 helden van het asfalt in hun missie om mensen met een beperking de dag van hun leven te geven! De muzikale invulling van het programma kan worden gedaan door de luisteraars, door te bellen met de studio of een Whatsapp bericht te sturen. Truckers, passagiers en luisteraars kunnen hun favoriete muziek aanvragen, hun ingesproken verzoekjes terug horen op de radio of zelfs live in de uitzending komen!

De Truckrun Boxmeer

Stichting Truckers GKB organiseert jaarlijks de Truckrun Boxmeer (ook wel Truckerskonvooi genoemd) op de derde zondag in september. Op deze dag geven ze mensen met een beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van ruim 200 (met een maximum van 250) vrachtwagens, ongeveer 14 km aaneengesloten, mee te rijden over een route van +/- 40 kilometer door het Land van Cuijk.

Bedrijven werken veelal belangeloos mee aan dit konvooi en stellen auto’s met chauffeur of andere middelen ter beschikking. Het evenement wordt volledig bekostigd door sponsoren.

Meedoen aan de radiouitzending

Radiomakers Ruben Jansen en Erik Wille verzorgen de vijf uur durende radio-uitzending op Omroep Land van Cuijk. Ze laten deelnemers aan het woord, brengen verzoekjes ten gehore en zullen verslag doen van het evenement. Het telefoonnummer van de studio kan gebeld worden maar kan ook Whatsapp berichten ontvangen. Stuur een spraakbericht via WhatsApp of bel naar 0485-381777.

Beleef de Truckrun door het Land van Cuijk ook live mee via Omroep Land van Cuijk en stem af op FM93.5, FM 94.0 of FM105.9 of luister online via de website.