Top Open dag Metameer jenaplan Boxmeer

Boxmeer – Op Vrijdag 10 februari vond de Open dag op Metameer jenaplan Boxmeer plaats. Heel veel leerlingen van groep 7 en 8, hun ouders en vaak ook broertjes en zusjes bezochten de school.

Trotse leerlingen lieten in prachtige nieuwe shirts in de nieuwe huisstijl de school zien aan alle bezoekers. Overal in de school was wat te doen en enthousiaste docenten vertelden over hun vak. Meteen al bij de ingang klonk de muziek van schoolband The Wednesdays en de dansgroep verzorgde mooie optredens. In de gymzalen mochten de leerlingen zelf sporten en apenkooien. De docenten van het tweetaligonderwijs verzorgden ieder uur voor volle groepen presentaties over het tweetaligonderwijs op Metameer. Ook was er een kraampje met loterij voor het goede doel Kika. Een zeer geslaagde open dag waar iedereen met volle tevredenheid op terug kan kijken!

Op de foto: Leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders krijgen van de docenten tweetalig onderwijs Nienke Jansen en Jan Vermunt uitleg over het tweetalig onderwijs op Metameer jenaplan Boxmeer. 

Foto: Dorine Cornelissen, PR en communicatie Metameer