Toneelvereniging Beugen speelt “Geruchten”  een komedie van Neil Simon

 Afgelopen jaar beten de spelers van Toneelvereniging Beugen zich vast in een ander stuk van Neil Simon “Op blote voeten in het park”. Een komedie waarin de liefde gevierd werd. Ook dit jaar is er sprake van een feestje.

Charlie en Myra Brok geven een feest ter ere van hun tienjarige huwelijk. Wanneer de gasten arriveren blijkt er iets niet in orde te zijn met de gastheer en zijn vrouw lijkt niet thuis te zijn. De liefde lijkt ver te zoeken….. De gasten die het eerste zijn aangekomen, Ken en zijn vrouw Chris, proberen deze pijnlijke situatie verborgen te houden voor de andere gasten. Er mogen vooral geen geruchten in omloop komen die de goede naam en eer van Charlie kunnen aantasten. Hij is immers de loco-burgemeester van Rotterdam. Ook het lot van zijn vrienden hangt af van hoe er met de situatie wordt omgegaan dus wordt er schone schijn gespeeld en keihard gelogen. Hoe meer gasten arriveren, hoe groter de verwarring wordt. Want wie is er inmiddels al wel en wie is er nog niet op de hoogte van de precieze toedracht en hoe zit dat nou met die exploderende bus scheerschuim?

Kortom, een heerlijke voorstelling die je niet mag missen!

De regie is in handen van Mirjam Wijnen.

De uitvoeringen zijn op zaterdag 28 maart , vrijdag 3 april en zaterdag 4 april 2020 om 20.00 uur in MFC Het Kruispunt in Beugen.

Entree: € 8,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het  MFC Het Kruispunt.

Het is ook mogelijk om kaarten te reserveren via  www.tobebeugen.nl