Tips en tricks voor telefoon en tablets bij Oogcafé

Op het Oogcafé Land van Cuijk van 14 maart is Richard Ouwejan uitgenodigd als gastspreker. Hij is ICT coach en trainer bij Visio in Nijmegen. Visio begeleidt mensen zodat ze zelfstandig kunnen blijven. En dat geldt ook voor zelfstandig kunnen omgaan met de computer, smartphone, telefoon en tablet. En dat is waar het bij deze bijeenkomst om gaat.

 
Hij laat tijdens deze bijeenkomst een aantal mogelijkheden zien en horen over instellingen en apps die voor blinden en slechtzienden handig zijn op de smartphone en tablets. Heb je vragen of zelf tips die voor anderen handig zijn? Er is volop ruimte voor interactie en vragen.
 
Ook Anton Honing van het informatiepunt van de bibliotheek sluit aan tijdens dit Oogcafé.
Hij legt uit voor welke vragen op het gebied van telefoons en tablets je als je blind of slechtziend bent, bij het informatiepunt in je bibliotheek terecht kunt.
 
Iedereen is van harte welkom bij het Oogcafé Land van Cuijk. Ook als je mantelzorger, partner, vriend of vriendin bent van iemand met een visuele beperking. Deelname is gratis. Je hoeft geen lid van de bibliotheek of Oogvereniging te zijn. Het Oogcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen. Het is gezellig en je hoort altijd wel iets nieuws.
 
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.biblioplus.nl/agenda, via w.lems@biblioplus.nl of via telefoon 0485 312566.
 
Oogcafé Land van Cuijk, dinsdag 14 maart, start programma 10 uur, inloop vanaf half 10.
Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64 Cuijk
www.biblioplus.nl