Tip voor de thuisblijvers: boek gratis rondleidingen

Leer deze zomer meer over de bijzondere geschiedenis van het Land van Cuijk. Ga met lokale gidsen op pad in onder meer Boxmeer, Overloon en Vierlingsbeek of breng een bezoek aan het stuw- en sluizencomplex in Sambeek. De -grotendeels- gratis groeterwandelingen en fietstochten zijn te boeken via rondleidingen.landvancuijk.nl

 
Het aanbod aan groeteractiviteiten in het Land van Cuijk is divers. Zo kan komende week worden deelgenomen aan een fietstocht door het Verboden Gebied rond Vierlingsbeek, een rondleiding bij het stuw- en sluizencomplex in Sambeek en een begeleide fietstocht door de omgeving van Overloon (allen op 3 augustus), een wandeling door het historische centrum van Boxmeer (4 augustus), een rondleiding door Vierlingsbeek (6 augustus) en een groeterwandeling door Overloon (10 augustus). Met uitzondering van de fietstocht door het Verboden Gebied, waarvoor een bijdrage van € 2,50 wordt gevraagd, zijn alle andere groeteractiviteiten gratis!
“De lokale gidsen vertellen verhalen die je anders niet zou horen en laten je plekken zien waar je anders niet komt. Het is een even makkelijke als inspirerende manier om te ontdekken wat het Land van Cuijk zo bijzonder maakt”, prijst toeristisch manager Erik Jansen van Visit Land van Cuijk de groeterrondleidingen aan.
Benieuwd wat de zes genoemde activiteiten inhouden? Kijk op rondleidingen.landvancuijk.nl. Daar kan ook de deelname aan de groeteractiviteiten worden gereserveerd.