Time2live opgericht

Land van Cuijk e.o. – 26 juli 2019 heeft Tim van den Hoogen Time2live opgericht. Time2live is een bedrijf, dat op een plezierige, uitdagende en speelse manier bootcamps verzorgt.
Ook voor mensen die het lastig vinden om naar de sportschool te gaan, omdat ze het gevoel krijgen dat ze bekeken worden door iedereen. Of dat ze meedoen met een bootcampgroep en helemaal afgemat worden en het na 1 keer voor gezien houden. Bij Time2live zijn de bootcamps op een plezierige en speelse manier te volgen. Op je eigen niveau volg je een bootcamp van 1 uur.
Time2live en Gerardus Evenement Planner gaan samenwerken om mensen die graag een bootcamp willen volgen, dit in alle rust en privacy te laten doen. Gerardus Evenement Planner biedt samen met Time2live de mogelijkheid om dit te doen in de eigen privétuin, in alle rust.
Vrijdag 29-10-2021, vrijdag 12-11-2021 en vrijdag 19-11-2021 tussen 10.30-11.30u zullen er bootcamps worden gegeven aan de St Annastraat 18 te Cuijk. Privacy gegarandeerd. Tijdens deze 3 geplande bootcamps worden de wethouders sport van de gemeentes binnen de toekomstige gemeente Land van Cuijk uitgenodigd. Dat zijn de wethouders van Cuijk, Boxmeer, Grave, Mill/St Hubert en St Anthonis. Ook de wethouders sport van de aangrenzende gemeentes worden uitgenodigd: Berg en Dal (Groesbeek), Nijmegen, Mook/Middelaar en Heumen (Malden). Ook zullen de voorzitters van de ondernemersverenigingen worden uitgenodigd.
De kosten zijn € 12,50 (cash en gepast) te voldoen op de dag zelf. Wil je je aanmelden stuur dan even een e-mail naar info@gerardus-evenement-planner.nl
Voor meer informatie over Gerardus Evenement Planner, neem een kijkje op de website www.gerardus-evenement-planner.nl
Voor meer informatie over Time2live, neem een kijkje op de website www.time-2live.nl