The Real Dreamteam is Team Poker Kampioen van Boxmeer


Op zaterdag 9 november werd het Team Poker Kampioenschap van Boxmeer georganiseerd bij Café ‘t Centrum. Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle teams zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 13 teams uit Boxmeer en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het team The Real Dreamteam die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Boxmeer mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020. Op plek twee eindigde The Royal 4. Zij kwalificeerde zich ook voor halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Boxmeer is hier te vinden.

https://www.onkpoker.nl/ntkp/2019-2020/team-pokerkampioenschap-van-boxmeer

De top 3 van Boxmeer

  1. The Real Dreamteam
  2. The Royal 4
  3. The Rebuyers