Talenten schitteren in de Cuijkse Kerst Revue

Op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december wordt in de schouwburg van Cuijk, de Cuijkse Kerst Revue opgevoerd. Drie enthousiaste Cuijkenaren, Jacqueline Rutten, Wim van Duijnhoven en Frank Heere liepen al langer rond met het idee een revue te organiseren voor en door mensen uit het Land van Cuijk. 

“Heel veel mensen in deze regio kunnen wat op artistiek gebied en een revue biedt de mogelijkheid om deze talenten bij elkaar te brengen”, aldus de organisatie. Het heeft geresulteerd in een heerlijke feel-good-show met een zeer gevarieerd programma. We willen nog niet te veel verklappen van alles wat er te zien zal zijn, want dat moet een grote verrassing blijven, maar het wordt een voorstelling met een hele mooie mix van muziek, zang, dans, cabaret, acrobatiek en illusie, voor en door jong en oud. 

Begin dit jaar is de organisatie gestart en in augustus was er een enthousiaste aftrap waar meteen ook het goede doel bekend werd gemaakt: Stichting Leergeld Land van Cuijk. 

Deze stichting zet zich in voor kinderen van 4 tot 18 jaar en heeft als doel: het mogelijk maken dat alle kinderen mee kunnen doen met activiteiten op het gebied van sport en cultuur. “Dit sluit perfect aan bij de opzet van de Kerstrevue” aldus Monique Wiltink en Sieka Minderhoud van de stichting. “We zijn erg blij dat onze stichting jullie goede doel is”. 

Aan de revue werken ook kinderen mee van XXS Kinderopvang die zo kunnen snuffelen aan het grote podium. Er zijn heel veel vrijwilligers betrokken bij de organisatie, niet alleen de artiesten en organisatie maar denk ook aan kleding, decors, arrangementen en choreografie.

De Cuijkse Kerst Revue staat garant voor een gezellige, onderhoudende en sfeervolle avond. 

Dit alles wordt live begeleid door de Cuijkse Bull Town Band.

De twee voorstellingen vinden plaats in de schouwburg van Cuijk op zaterdag 21 december om 20.15 uur en op zondag 22 december om 15.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.schouwburgcuijk.nl