Taart voor Annie-Jans Willems

Iedere dag een HEMA Appeltaart te winnen in de ochtendshow bij Omroep Land van Cuijk.

Afgelopen dinsdag waren Jolanda en Ank op pad naar Annie Jans-Willems uit Grave met een heerlijke verse appeltaart. Annie was de winnaar van ‘Tijd voor Taart’ door het ontbrekend woordje te raden bij de bijbehorende prijsvraag. Iedere ochtend laten Peter en Jolanda Linders in hun programma Linders&Linders een bekend fragment met daarin een ‘pieptoon’ in verwerkt horen. Luisteraars kunnen dan via de WhatsApp naar de studio appen (0485-381777).

Annie was de eerste met het juiste antwoord, daarna ging ze al heel vroeg tennissen. Ze was erg verrast met alle aandacht na het winnen van de HEMA Taart.

Morgen kan je weer kans maken op een gratis taart, door vanaf 7:00 uur te luisteren naar Linders&Linders met de ochtendshow met de speciale vakantie-editie. 

Luisteren en kijken kan naar Omroep Land van Cuijk, via de fm zenders, Ziggo of KPN of streaming. Meer informatie is te vinden op de website www.omroeplandvancuijk.nl De uitzending is ook live te volgen op uw smartphone via de website van de omroep, www.omroeplvc.nl 

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl

Het programma is te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM frequenties en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl