Support Your Locals Picknick op Natuurfeestje Tongelaar

Op woensdag 21 oktober, in de herfstvakantie, vieren we de herfst met een klein natuurfeestje op Landgoed Tongelaar van 11 tot 17 uur met leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen.

Streekproducten

Natuurfeestje Tongelaar maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap. Boeren zijn van oudsher al de hoeders van het landschap en zorgen voor lekker en gezond voedsel. Het Land van Cuijk zit vol boerenbedrijven met hart voor de regio, die de lekkerste streekproducten produceren. Lekker eten hoort ook bij een feestje. Daarom organiseren Support Your Locals Land van Cuijk en Land van Cuijk Boert Bewust een picknick in de boomgaard bij het kasteel. 

 

Support jouw lokale ondernemer

Met de Picknick-box support je je lokale ondernemers. De inhoud van deze picknick box is samengesteld door de volgende lokale bedrijven en bestaat uit: 

– Boerenboterham met kaas van Bakkerij Verkerk & Boerenkaas van de Barendonk

– Huisgemaakte pastasalade van Aalshof pasta

– Gekookt eitje van Bens Boerderei

– Gehaktballetjes van de Lamperse Hei

– Potje yoghurt van de Klef Zuivel

– Appeltje voor de dorst van Van Welie

 

Alleen op reservering vooraf

Kom gezellig picknicken buiten bij Kasteel Tongelaar. Je kunt ook alleen picknicken zonder deel te nemen aan de kinderactiviteiten. De picknick-box is af te halen op het kasteel na reservering vooraf. Rondom het kasteel en in de boomgaard zijn gezellige picknickplekjes om je kleedje neer te leggen. Een praatje met één van de boeren uit het Land van Cuijk kan gelukkig ook.

 

De picknick is te bestellen voor 2, 4 of 6 personen. De kosten zijn:

2 personen € 16,50

4 personen € 24,50

6 personen € 33,50


Er zijn vanwege corona maar een beperkt aantal tickets per tijdsblok beschikbaar, dus reserveer op tijd via de website www.brabantslandschap.nl/natuurfeestje-tongelaar/  

 

Foto Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie