Struin mee met De Bastei!

 

De Bastei biedt de komende weken weer twee leuke struintochten. Natuur, bewegen, aandacht en bewustwording staan centraal bij deze dWaalZin-activiteiten. Zet al je zintuigen open en beleef de natuur op een bijzondere manier, vol aandacht, in stilte, al struinend. De wandeltochten vinden plaats onder leiding van ervaren struincoaches.

Op zaterdag 1 augustus start er om 10.15 uur een stiltewandeling door de Ooijpolder. Een ervaren struincoach neemt je mee op een route door de ruige natuur van de uiterwaarden en de polder. We starten en eindigen bij de ingang van café-restaurant Oortjeshekken aan de Erlecomse Dam in Ooij.

Op zaterdag 8 augustus kun je meegaan met een blotevoetenwandeling. Op blote voeten lopen is inmiddels een bekend fenomeen en geliefde actieve bezigheid geworden. Maak contact met de aarde en krijg het besef van alles wat om je heen is. De start is om 10.15 uur vanaf De Bastei.
Meer informatie en aanmelden: debastei.nl/agenda.
De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 – 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.

 

 

Noot voor de redactie: De meegestuurde foto is rechtenvrij te gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ignace Latour: ignacelatour@hotmail.com of 06-33349808.