Zondag 6 september de zesde editie van de stoep- schuur- en garageverkoop

Door de maatregelen rond het Coronavirus kon deze in mei niet gehouden worden.

Maar gezien de vele vragen vanuit deelnemers om deze in 2020 toch nog te organiseren, zal deze op zondag 6 september alsnog plaats gaan vinden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u voor zaterdag 29 augustus uw adresgegevens en postcode en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@uitinmill.nl

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 6 september 2020 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van 4 september 2020. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 6 september met de lijst adressen in de hand hun ronde maken.

Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill uiteraard van harte welkom.

Positief

Nu al zijn er heel wat aanmeldingen van deelnemende adressen. Ook kwamen er bij SAM positieve berichten binnen, deelnemers zijn blij dat er dit jaar alsnog een stoepverkoop gehouden kan worden.

Meer weten over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl