Startup/meetup Kenniscommunity Ondernemerschap

Ben je startend ondernemer in het Land van Cuijk of Maasduinen? En wil je meer weten over wat je als startende ondernemers voor elkaar kan betekenen? Meld je dan aan voor de startup/meetup van de kenniscommunity ondernemerschap.

Tijdens online en (indien mogelijk) fysieke bijeenkomsten bouw je aan een netwerk en doe je ook nog kennis over ondernemen op. In vijf bijeenkomsten worden de thema’s acquisitie, onderhandelen, netwerken, storytelling en alles rondom financiën behandeld.

De eerste bijeenkomst van de reeks startup/meetup kenniscommunity vindt online plaats op dinsdag 20 april om 20.00 uur. We gaan dan in op on- en offline acquisitie. Hoe kun je opdrachten binnenhalen en klanten aan je binden?

Als ondernemer is het cruciaal om opdrachten te krijgen. Dat is altijd een uitdaging, maar in deze tijden helemaal. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over methoden en suggesties over hoe je aan nieuwe klanten kunt komen. Aan het eind van deze avond ben je geïnspireerd en wil je meteen aan de slag. Natuurlijk nemen we ook de tijd om samen met de aanwezigen de eerste contacten te leggen voor nieuwe business.

De startup/meetup is een initiatief van BiblioPlus en Thomas van der Meer. Meld je meteen aan voor de komende drie bijeenkomsten van de kenniscommunity, bouw mee aan een bloeiend netwerk en steek er nog wat van op ook! 

Deelname is gratis. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link om deel te nemen. Aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda

Startup/meetup Kenniscommunity Ondernemerschap, dinsdag 20 april van 20.00 tot 21.00 uur.

www.biblioplus.nl