Startup-meetup Kenniscommunity Ondernemerschap Storytelling

Ben je startend ondernemer in het Land van Cuijk of Maasduinen? En wil je meer weten over wat je als startende ondernemers voor elkaar kan betekenen? Sluit je dan aan bij de startup-meetups van de Kenniscommunity Ondernemerschap.

Tijdens de bijeenkomsten bouw je aan een netwerk en doe je ook nog kennis over ondernemen op. In een reeks samenkomsten worden de thema’s onderhandelen, netwerken, storytelling en alles rondom financiën behandeld.

De tweede bijeenkomst van de reeks startup-meetup Kenniscommunity Ondernemerschap vindt online plaats op dinsdag 18 mei om 20.00 uur. We gaan dan in op storytelling. Een goed verhaal is van grote meerwaarde voor je startende bedrijf. 

Als ondernemer is het cruciaal om opdrachten te krijgen. Dat is altijd een uitdaging, maar in deze tijden helemaal. Heb je wel eens aan storytelling gedacht om je potentiele klanten te bereiken? Tijdens deze avond gaan we kennis delen rondom dit thema en kennismaken met andere ondernemers uit de regio. 

De startup-meetup is een initiatief van BiblioPlus en Thomas van der Meer. Meld je meteen aan voor de komende twee bijeenkomsten van de Kenniscommunity, bouw mee aan een bloeiend netwerk en steek er nog wat van op ook! 

Deelname is gratis. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link om deel te nemen. Aanmelden kan via www.biblioplus.nl/agenda

Eerste bijeenkomst gemist? Geen probleem, je bent altijd welkom om aan te sluiten bij het netwerk!

Startup-meetup Kenniscommunity Ondernemerschap, dinsdag 18 mei van 20.00 tot 21.30 uur.

www.biblioplus.nl

Link voor aanmelding:

https://biblioplus.op-shop.nl/482/startupmeetup-kenniscommunity-ondernemerschap

Meer informatie: Jette Janssen, programmamaker Biblioplus telefoon: 06- 82886993